Alanyaspor'un gözü zirvede!

SPOR

Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 7 maça 5 galibiyet 2 beraberlik sığdırıp sezona damga vuran, puanını 20 yapan Alanyaspor, Kadıköy’de ilk galibiyetini alırken gözünü zirveye dikti. Akdeniz ekibinde hedef Göztepe ve Rize’yi yenip Trabzon’u yakalamak.

Ligin ilk haftasında Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup eden Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor , daha sonra Altay’a 4-1 ve Atakaş Hatayspor’a 5-0 mağlup oldu. Turuncu-Yeşilli takım, bu sonuçların ardından teknik direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı. Atan ile çıktığı 3 maçta kalesinde 9 gol görüp rakip fileleri ise 2 kez havalandırarak 3 puan alan Akdeniz ekibi, 4. haftadan itibaren teknik direktör Bülent Korkmaz’ın yönetiminde çıktığı 7 maçta mağlup olmadı.

Milli araya kadar

Alanyaspor, bu maçlarda rakip kalelere 14 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü. Alanyaspor, Korkmaz ile çıktığı 3 maçta ise kalesini gole kapattı. Bülent Korkmaz’ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Milli araya kadar iki maçımız var. Önce Göztepe , ardından Rize deplasmanı. 6 puan alıp bu takımın neler yapabileceğini herkese göstereceğiz” dediği öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.